Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Минирампа H150

Печати

Минирампа H150
Minirampa H150
Minirampa H150 przekrój
Minirampa H150 rzut
Minirampa H150 real

Број на каталог: M3/L

Димензии:
940x732x150

Безбедносна зона:
940x888

Други димензии на компонентата:
940x488x150
940x610x150
940x854x150

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Разликата помеѓу минирампа и стандардна голема рампа е тоа што радиусот на минирампата никогаш не ја достигнува вертикалата, па и почетниците и напредните возачи можат да ја користат. Минирампата е елемент за скејтбордери, возачи на ролери и возачи на BMX.

Добро развиена и разновидна минирампа, поради својата флексибилност, понекогаш може да замени мал скејтпарк. Друга предност на минирампата е фактот што нема потреба од ставање на специјално подготвена подлога под елементот (пр. не е потребно подлогата да биде асфалтирана). Минирампата може да биде поставена буквално секаде – сè што ви треба е доволно голема рамна површина.

 

 

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS