Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк во Витов

Печати

Снежен парк во Витов

Елементи на скејтпарк: Сноуборд рамка, Коса шина (со подлога), Права шина (со подлога), Права шина - кутијаx2, Коса шина - кутија, Права шина, Кутија. Исто така има два двојни kicker-и (3 до 8m рамни).

 

Изградивме снежен парк во Витов.

Главни спонзори на снежниот парк се  HEAD и мобилната мрежа 36i6.

 

Филм- градење на снежен парк во Витов.

 


Techramps - издрадба на снежен парк во Витов од Roadkill Productions на Vimeo.

Snowpark w Witowie - 1 Snowpark w Witowie - 2 Snowpark w Witowie - 3 Snowpark w Witowie - 4 Snowpark w Witowie - 5 Snowpark w Witowie - 6 Snowpark w Witowie - 7 Snowpark w Witowie - 8 Snowpark w Witowie - 9 Snowpark w Witowie - 10 Snowpark w Witowie - 11 Snowpark w Witowie - 12 Snowpark w Witowie - 13 Snowpark w Witowie - 14 Snowpark w Witowie - 15 Snowpark w Witowie - 16 Snowpark w Witowie - 17 Snowpark w Witowie - 18
Неколку нови фотографии.


Snowpark Witów ski Witów ski snowpark Witów ski snowpark Снежен парк во Витов ski witów snowpark Снежен парк во Витов ski witów snowpark Снежен парк во Витов Снежен парк во Витов Снежен парк во Витов Witów ski snowpark 1 Снежен парк во Витов Снежен парк во Витов Wolak Snowpark Witów ski Witów ski techramps snowpark 2 Witów ski techramps snowpark Proborders Witów ski techramps snowpark 4

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS