Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Грција - Солун

Печати

Грција - Солун

Year: 2012

Изградбата на скејтпаркот во Солун - Грција штотуку заврши. Techramps тимот беше составен од шест членови: Grzegorz Gorski, Adrian Folner, Grzegorz Grelewicz, Tomasz Klos, Maciej Bobowski и Jan Kurkiewicz. За три недели за изгради значителна површина од паркот. На видеото ќе ги видете возачите/градителите: Grzegorz Gorski, Adrian Folner, Tomasz Klos, Maciej Bobowski.
Прогресот на работата и фотографии од комплетираниот парк ќе видите на www.techramps.com или www.facebook.com/techramps.

 

 

 

 

 СКЕЈТПАРК

 

 

 

Слики од изградбата

Ден I и II

Ден III, IV и V

 

 

 

 

 

Скејтпарк во Грција - Солун - наскоро од Techramps на Vimeo.

Видете исто така: Направени снежни паркови