Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Залево

Печати

Скејтпарк во Залево

Адреса: ul. Kolejowa

Year: 2007

Елементи на скејтпарк: 2х Grindbox-ови и шина од страната, Рампа и шина.

Повеќе информации за Залево ќе најдете на: www.zalewo.pl

 

Видете исто така: Направени снежни паркови