Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Мобилен снежен парк во Бјалка - Татри

Печати

Мобилен снежен парк во Бјалка - Татри

Адреса: Techramps - ул. Organki 2 Краков

Скејтпарк опција: челик

Year: 2010

На Бјалка, на Полските Татри, се одржа Peanut Butter & Rail Jam. По повод овој настан, го поставивме нашиот мобилен парк со три шини. Настанот за добредојде се одржаа пред будното око на Групата Серум. Подолу се објавени слики од Don Boni.
 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS