Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Срода Великополска

Печати

Скејтпарк во Срода Великополска

Адреса: ul. Sportowa

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 31m x 18m.

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Платформа со минирампа, Рампа со quarter и rollin, Funbox со пирамида, Кутија за скокање со miniquarter.

Ви ги претставуваме сликите од скејтпаркот во Срода Великополска. Скејтпаркот од едната страна има продолжена платформа со минирампа и две ленти за возење со grindbox-ови.  На средината има funbox со пирамида и одделно, кутија за скокање со miniquarter. На другата страна има широка Bank рампа за забрзување, која содржи мал quarter, rollin и grindbox.

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови