Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во летувалиштето Жарки

Печати

Скејтпарк во летувалиштето Жарки

Адреса: ul. Szkolna 20

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 76 m x 10 m

Елементи на скејтпарк: Минирампа H120

Видете исто така: Направени снежни паркови