Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Марки

Печати

Скејтпарк во Марки

Адреса: ul. Okólna

Елементи на скејтпарк: Funbox со три спуста и шина, три-нивовски Grindbox, широка Рампа, Quoter и шина.

Локација: Марки, во близина на Варшава, до Основно училиште бр. 1 во Марки. 

 

Skatepark w Markach 1 Skatepark w Markach 2 Skatepark w Markach 3 Skatepark w Markach 4 Skatepark w Markach 5 Skatepark w Markach 6 Skatepark w Markach 7 Skatepark w Markach 8 Skatepark w Markach 9 Skatepark w Markach 10

Видете исто така: Направени снежни паркови