Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Буртон 2012 - Бјалка

Печати

Снежен парк Буртон 2012 - Бјалка

Скејтпарк опција: Снежен парк

Year: 2012

Елементи на скејтпарк: Кула, дебела шина, Butter Box, Обична кутија, Kink, мини ѕид од цевки, кутија-трапезоид, ограда, PVC цевка.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS