Pracuj z nami

NEWS

Затворен скејт -парк во Краков

Само што ја завршивме изградбата на најголемиот затворен скејт -парк во Мажополска - уличен парк - затворен скејтпарк Краков. Дизајниран од нашиот оддел за дизајн - брендот Slo Concept (www.sloconcept.com), скејт -паркот 700м2 е дел од уличниот парк, модерен спортски објект со површина од (до!) 1.200 м2. Скејтпаркот се наоѓа на ул. Władysława Siwka 28. Отворање оваа сабота!