Pracuj z nami

Бетонски скејтпаркови и компоненти

Искуството во конструкцијата на дрвени скејтпаркови ни овозможи да воведеме нова серија на скејтпаркови. Исто така, сеопфатно правиме бетонски скејтпаркови и мали бетонски уреди кои ги дополнуваат постоечките скејтпаркови. Бетонските скејтпаркови се направени од високо квалитетен бетон, кој се прави на самото место. Ова овозможува креирање на различни форми на уредите, што ги прави луѓето позадоволни од возењето бидејќи можат да изведуваат повеќе различни трикови.
 
Пример за сува имплементација е бетонскиот bowl (кружен , тркалезен базен) кој беше специјално дизајниран за WoodCamp кампот за најмладите учесници. Тој е мал, со многу благи агли.

 
 
 
Примери за бетонски скејтпаркови може да се најдат во категоријата: Примери на скејтпаркови.

Видете исто така: Why Techramps?