Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Пример скејтпарк елементи

 • Рампи и шипки

  Рампи и шипки

  Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes, шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови ман...

  Видете повеќе

 • Funbox

  Funbox

  Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува...

  Видете повеќе

 • Grindbox-ови и шини

  Grindbox-ови и шини

  Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на fu...

  Видете повеќе

 • Минирампи

  Минирампи

  Минирампа е елемент кој се користи за забава и учење нови трикови. Разликата помеѓу минирампа и стандардна голема рампа е тоа што радиусот на минирампата никогаш не ја достигнува вертик...

  Видете повеќе

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS