Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејпарк Meruelo - Шпанија

Печати

Скејпарк Meruelo - Шпанија

Скејтпарк опција: Престиж

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Bank рампа шипка (Quarter pipe) Funbox со шина

Видете исто така: Направени снежни паркови