Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Чеховице-Џеџице

Печати

Скејтпарк во Чеховице-Џеџице

Адреса: os. Północ

Скејтпарк опција: Престиж (елемените на скејтпаркот се дополнително покриени со 6mm RampLine mat за возење)

Димензии на скејтпарк: околу 37m x 21m

Површина на скејтпарк: Тула (ова е решението во краен случај - најдобрата површина е бетон)

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка(Quarter pipe), Funbox со grindbox и шина, Минирампа, Права шина - профил.

 

 

 

Тимовите Fragment и Grindshop обезбедија видео од новиот скејтпарк во Чеховице-Џеџице. Возачи: Adrian Borowy, Mateusz Sikora, Michal Krzywonos, Bartek Koska, Remigiusz Miczek и Aram Socha. Камера и монтажа Michal Krzywonos.

Видете исто така: Направени снежни паркови