Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Снјежница - Казина Вјекла

Печати

Снежен парк Снјежница - Казина Вјекла

Површина на скејтпарк: Снег

Year: 2013

Елементи на скејтпарк: Среден funbox 8 m, мал funbox 3m, Шина 3m, Детска кутија-виножито, manual Box за деца, цевка со издигнување и спуштање 6m.

 

Повеќе информации на: http://www.snieznica.pl/

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS