Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Калоса-де-Сегура - Шпанија

Печати

Скејтпарк во Калоса-де-Сегура - Шпанија

Скејтпарк опција: Престиж

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка (Quarter pipe), Funbox со grindbox, шина и ниска bank рампа, Grindbox, Права шина.

Видете исто така: Направени снежни паркови