Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Прив - Оскар

Печати

Снежен парк Прив - Оскар

Површина на скејтпарк: Снег + igielit(пластична површина)

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Tbox, Спуст, Quoter,

Пред неколку денови ја завршивме конструкцијата на малиот снежен парк во приватна домашна градина. 

Паркот вклучува Тbox, Спуст и 120 cm Quoter. Сите заинтересирани за возење можете да го контактирате Оскар.

Наскоро слики од официјалното отварање.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS