Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Козјеглови- Черновак

Печати

Скејтпарк во Козјеглови- Черновак

Адреса: ul. Piłsudskiego 3

(6km од Познањ) Скејтпаркот е лоциран на теренот на затворениот базен во близина на ул. Piłsudskiego 3.
 
Интересен е фактот, дека структурата беше главно дизајнирана од младите, тие го нацртаа. Потоа, се сретнавме уште неколку пати и дискутиравме. После тоа, го модернизиравме скејтпаркот и конечно беше завршен (видете ги сликите подолу).
 
Проверете како работи - оддел Брошури.

Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 1 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 2 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 3 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 4 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 5 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 6 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 7 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 8 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 9 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 10 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 11 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 12 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 13 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 14 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 15 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 16 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 17 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 18 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 19 Skatepark w Koziegłowach - Czerwonak 20

Видете исто така: Направени снежни паркови