Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Мајков

Печати

Скејтпарк во Мајков

Адреса: ul. Żeromskiego

Year: 2007

Скејтпаркот е лоциран во близина на "Nad Żarnówką", семеен Центар за култура и рекреација, на ул. Żeromskiego.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови