Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Голуб-Добжин

Печати

Скејтпарк во Голуб-Добжин

Адреса: ul. Sportowa.

Елементи на скејтпарк: Quarter, Рампа, Платформа, Прекршена шина, Права шина, Kicker со шина, Grindbox.

Mонтажа на скејтпарк: 28-30.04.08.


Неколку слики од отварањето, испратени од daras89r.

Видете исто така: Направени снежни паркови