Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Краков

Печати

Скејтпарк во Краков

Адреса: ul. Wawelska

Скејтпарк опција: Бетон

Површина на скејтпарк: Бетон

 

 

 

 

Инвестиционата структура на skateplaza во Краков Mistrzejowice е завршена.

 

Официјалното отворање на објектот ќе се одржи три недели по официјалното валидирање на документите.

 

Skateplaza Betonowa Kraków Betonowa Skateplaza Mistrzejowice Misytrzejowice Kraków Skatepłaza Kraków Mistrzejowice Skateplaza Skateplaza beton - Kraków Mistrzejowice Skateplaza w Krakowie Mistrzejowice Budowa skateplazy w Krakowie zakończona Skateplaza beton - Kraków Mistrzejowice Skateplaza w Krakowie Mistrzejowice Budowa skateplazy w Krakowie zakończona Skateplaza w Krakowie Mistrzejowice Skateplaza Mistrzejowice Bowl Skateplaza Kraków Skateplaza beton - Kraków Mistrzejowice Betonowe przeszkody Kraków Kraków Mistrzejowice Betonowa Skateplaza Kraków Mistrzejowice Betonowa Skateplaza MInirampa skateplaza Kraków Skateplaza Kraków Mistrzejowice Skateplaza Kraków Mistrzejowice Skateplaza Mistrzejowice Betonowa Skateplaza Mistrzejowice Betonowa Betonowa Skateplaza Skateplaza w Krakowie  -Wizual 3D Betonowa Skateplaza

 фото: Łukasz Hospod http://eonio.ownlog.com/

 

Неофицијално - видовме како луѓето возат :)

Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Skateplaza Mistrzejowice Riders Skateplaza Mistrzejowice Riders Skateplaza Mistrzejowice Riders Skateplaza Mistrzejowice Riders Skateplaza Mistrzejowice Riders Skateplaza Mistrzejowice Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Skateplaza Riders Betonowa Skateplaza Riders Betonowa Skateplaza Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Sktaplaza kraków Riders Betonowa Skateplaza Riders Betonowa Skateplaza Riders Skateplaza Mistrzejowice

 

 

 

Еве некои фотографии од конструкцијата на Skateplaza во Краков - работата ќе заврши за неколку денови - околу 15-20 - Ноември -2011

 

 

Budowa skateplazy w Krakowie Budowa skateplazy w Krakowie Budowa skateplazy w Krakowie Budowa skateplazy w Krakowie Budowa skateplazy w Krakowie


 

Визуелизација на скејтпаркот во Краков.

 

 

 

 

Видео - презентација на skateplaza

 

 

Skateplaza- скејтпарк Краков Mistrzejowice - наскоро од Techramps на Vimeo.

Видете исто така: Направени снежни паркови