Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Варшава - Bielany

Печати

Скејтпарк во Варшава - Bielany

Адреса: ul. Wrzeciono 24

На 31.01.2008 ја завршивме монтажата на скејтпаркот во Варшава, во областа Bielany. Овој нов скејтпарк е во близина на средното училиште бр.75, на ул. Wrzeciono 24.

 

Skatepark Warszawa-Bielany - 1 Skatepark Warszawa-Bielany - 2 Skatepark Warszawa-Bielany - 3 Skatepark Warszawa-Bielany - 4 Skatepark Warszawa-Bielany - 5 Skatepark Warszawa-Bielany - 6 Skatepark Warszawa-Bielany - 7 Skatepark Warszawa-Bielany - 8 Skatepark Warszawa-Bielany - 9 Skatepark Warszawa-Bielany - 10

Видете исто така: Направени снежни паркови