Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Рибник

Печати

Скејтпарк во Рибник

Адреса: ul. Janiego

Скејтпарк опција: Престиж

Површина на скејтпарк: Асфалт/бетонски столбови

Елементи на скејтпарк: Минирампа, Клупа 2, Права шина

 

Видете исто така: Направени снежни паркови