Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Мендзижец Подласки

Печати

Скејтпарк во Мендзижец Подласки

Адреса: os. Zarówie

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 30m x 15m

Површина на скејтпарк: Асфалт

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка(Quarter pipe), Funbox со grindbox и шина, Grindbox, Права шина.

Видете исто така: Направени снежни паркови