Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк Polomia

Печати

Скејтпарк Polomia

Адреса: ul. Centralna

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 21x44

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2013

Елементи на скејтпарк: Grindbox 7, Grindbox 10, Grindbox 2, Grindbox 12, Права шина, Коса шина

 

Видете исто така: Направени снежни паркови