Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Јозефов

Печати

Скејтпарк во Јозефов

Адреса: ul. Wawerska

Елементи на скејтпарк: Шипка(Quarter Pipe), Bank рампа, Funbox со низок ѕид 2/3, Funbox со шина 2/3, Grindbox, Едноставна ограда.

Скејтпаркот во Јозефов е следен во ланецот скејтпаркови изградени со користење на RampLine површина, што овозможува уживање во возењето и издржливост на самата површина за возење. Скејтпаркот не е најгоолем, но е убаво дизајниран, па им обезбедува на возачите многу добро возење.

 

Skatepark w Józefowie - 1 Skatepark w Józefowie - 2 Skatepark w Józefowie - 3 Skatepark w Józefowie - 4 Skatepark w Józefowie - 5 Skatepark w Józefowie - 6 Skatepark w Józefowie - 7 Skatepark w Józefowie - 8 Skatepark w Józefowie - 9 Skatepark w Józefowie - 10

 

Видете исто така: Направени снежни паркови