Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк КАМUflage

Печати

Скејтпарк КАМUflage

Адреса: Bohaterów Września 9 Str - Warsaw

Скејтпарк опција: Иверица

Површина на скејтпарк: Бетон

Пред неколку дена ја завршивме конструкцијата на скејтпаркот во салата. Сакаме да ве поканиме да го пробате. Скејтпаркот КАМUflage e лоциран на ул. Bohaterów Września 9, во близина на Blue City. ПОвеќе информации на fb.

 

Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark Kamuflage Skatepark

Видете исто така: Направени снежни паркови