Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк HEAD на Харенда

Печати

Снежен парк HEAD на Харенда
Пред неколку дена ги завршивме работите на HEAD скејтпаркот во Закопане, на врвот Харенда, како и мобилниот парк за POLISH FREESKIING SOCIETY.

Слики од Закопане - Харенда

 

Zakopane Harenda - 1 Zakopane Harenda - 2 Zakopane Harenda - 3 Zakopane Harenda - 4 Zakopane Harenda - 5

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS