Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк во Киелце

Печати

Бетонски скејтпарк во Киелце

Адреса: ul. Pakosz 1

Скејтпарк опција: Beton

Димензии на скејтпарк: 1513 m2

Површина на скејтпарк: concrete

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: skatepark betonowy

Year: 2022

Елементи на скејтпарк: Miniramp H120 + банкарска рампа + четвртина цевка, Забавна пирамида 1, Четврт пирамида, Јаз + низок ѕид, 2 x банка + лондонски јаз + скали + парапет-профил, Grindbox + Bank + Двоен сет Директен парапет - О профил, до ѕид, џем за анкета + банка, \"Пиер 7 - Сан Франциско\" + директен парапет - О профил + ограден парапет - О профил, кутија за мелење, Банка од заоблени рампи + два скалила

Киелце доби обемен скејт парк во модерен дизајн - обоениот бетон и новите пречки се нешто што локалната младина го чекаше долго време.

• Површина - 1513 м2
• Project: www.sloconcept.com

 

Првата етапа од овој скејтпарк наша заврши во 2010 година.

Видете исто така: Направени снежни паркови