Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Пречки за PFO

Печати

Пречки за PFO
Во 2010, почнавме конструкција на пречки jibbowych за еден од најголемите Европски настани за слободни скокови " The North Face Polish Freeskiing Open".
 
Слики од настанот кој се одржа во Закопане Губаловка можете да најдете подолу. Информации за настанот и повеќе слики на  
oфицијалната страница.
 
Сликите се направени од fikcja.pl.
 
Zdjęcie nr 1 Zdjęcie nr 2 Zdjęcie nr 3 Zdjęcie nr 4 Zdjęcie nr 5 Zdjęcie nr 6 Zdjęcie nr 7 Zdjęcie nr 8 Zdjęcie nr 9 Zdjęcie nr 10 Zdjęcie nr 11 Zdjęcie nr 12 Zdjęcie nr 13 Zdjęcie nr 14 Zdjęcie nr 15 Zdjęcie nr 16 Zdjęcie nr 17 Zdjęcie nr 18 Zdjęcie nr 19 Zdjęcie nr 20 Zdjęcie nr 21 Zdjęcie nr 22 Zdjęcie nr 23 Zdjęcie nr 24 Zdjęcie nr 25 Zdjęcie nr 26 Zdjęcie nr 27 Zdjęcie nr 28 Zdjęcie nr 29 Zdjęcie nr 30 Zdjęcie nr 31 Zdjęcie nr 32 Zdjęcie nr 33 Zdjęcie nr 34

 

 PFO 2011 - обновени пречки:

 

Pfo 2011 poręcze Techramps Pfo 2011 poręcze Techramps Pfo 2011 poręcze Techramps Pfo 2011 Pfo 2011 poręcz Redbull

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS