Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Kraków - Widok

Печати

Kraków - Widok

Адреса: os. Widok, ul. Zarzecze

Скејтпарк опција: Standard and Prestige

Површина на скејтпарк: Asphalt

Technology: modułowa

Тип на скејтпарк: skatepark modułowy

Year: 2011

Скејтпаркот во Краков на имотот Видок претрпе големо реновирање. Повеќето од пречките се отстранети од скејтпаркот и заменети со нови.

Вака бетонскиот скејтпарк на ос. Поглед (Краков)
Има површина од 760 м2

Станува збор за скејт-парк на две нивоа со површина од 760 м2, дизајниран во класична правоаголна форма.

Во горниот дел има сад со агол и брадавица со површина од околу 150 м2, дополнително има подигнат ѕид на кој е засадена бетонска покривка. На горната платформа има и мини четвртина за брзање на линијата, долга Grindbox - Street rain шина. Од другата страна има гранитна гриндбокс и кратка улична шина.

Во долниот дел на скејтпаркот има две едноставни Grindboxes со ѕидови, долга права Grindbox направена од Гранит, долга права ограда, рачна подлога со рабница, Kicker со топка за скокање и мини виножито.

Slo Concept проект


 

Првиот развој се случи во 2011 година, тоа беше модуларен скејтпарк.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови