Pracuj z nami

Пример скејтпаркови

 • Пример бетонски скејтпарк бр. 010510

  Пример бетонски скејтпарк бр. 010510

  Главниот елемент е базен , скејтпаркот има и уличен оддел кој вклучува, меѓу другото, скали, шини, manualpads . Дополнување на паркот се дрвените пречки, минирампа и пирамида. Дизај...

  Видете повеќе

 • Пример бетонски скејтпарк бр. 030510

  Пример бетонски скејтпарк бр. 030510

  Централен елемент на паркот е funbox со grindbox и manualpad. Другите елементи (шипка, bank рампa) се сместени преку оска  за постигнување соодветна брзина . Скејтпаркот е надо...

  Видете повеќе

 • Пример бетонски скејтпарк бр. 020510

  Пример бетонски скејтпарк бр. 020510

  Скејтпаркот се состои од две главни пречки: двонивовски бетонски базен и платформа со улични елементи, како што се grindbox-ови , скали и шини, како и manualpad  и  ...

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM16

  Примерок за скејтпарк PSM16

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM16 Површина 33х29 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на скеј...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM15

  Примерок за скејтпарк PSM15

  Примерок Модуларен Скејтепарк PSM15 Површина 28,2 x 20,03 m Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm) Елементот за трчање на скејт-пар...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок Skatepark PSM14

  Примерок Skatepark PSM14

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM09 Површина 30,1х12,86 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm) Елементот за трчање на скејт-пар...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM13

  Примерок за скејтпарк PSM13

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM09 Површина 39,5х24,15 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM12

  Примерок за скејтпарк PSM12

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM12 Површина 28х12,54 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на с...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM11

  Примерок за скејтпарк PSM11

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM11 Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на скејт-паркот е изработе...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM10

  Примерок за скејтпарк PSM10

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM10 Површина 11,68х26,96 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање н...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM08

  Примерок за скејтпарк PSM08

  Шампион во модуларен скејт парк PSM08 Површината е 22,2 x 9,4 m Технологија: Prestige (Престиж варијанта со малку мат слој Rampline со дебелина од 6 mm)     ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM09

  Примерок за скејтпарк PSM09

  Примерок на модуларен скејтпарк PSM09 Површина 29,55х12 м Технологија: Prestiż (опција за престиж покриена со лесна подлога за Rampline од 6 mm)   Елементот за трчање на с...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM07

  Примерок за скејтпарк PSM07

  Шампион во модуларен скејт парк PSM07 Површината е 29,76х18м     Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm) ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM06

  Примерок за скејтпарк PSM06

  PSM06 Модуларен шампион во скејтпарк Површината е 25,2 x 12,5 m Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm)     ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM05

  Примерок за скејтпарк PSM05

    Шампион во модуларен скејт парк PSM05 Површината е 26,8 x 15 m Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm)   &...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM04

  Примерок за скејтпарк PSM04

    Шампион во модуларен скејт парк PSM04   Површината е 24х13,2м Технологија: Prestiż (Variant Prestiż обложена со проѕирна мат рамблина со дебелина од 6 mm) &nbs...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Бетонска пумпа

  Бетонска пумпа

  Дизајн на велосипедска патека на пумпна патека, изработена од бетонска површина со површина од 230 m2 и должина од 100 m. Ќе ги задоволи и почетниците и напредните корисници. Пумпаните...

  Видете повеќе

 • Примерок за скејтпарк PSM03

  Примерок за скејтпарк PSM03

  Шампион во модуларен скејт парк PSM03   Површината е 22,95 x 14,75 m Технологија: Prestiż (верзијата Prestiż е покриена со лесна и малку мат рампа со дебелина од 6 mm) ...

  Документација: pdf PDF

  Видете повеќе

 • Асфалтна пумпа

  Асфалтна пумпа

  Дизајн на велосипедска патека на пумпна патека, изработена од асфалтна површина со површина од 230 m2 и должина од 100 m. Ќе ги задоволи и почетниците и напредните корисници. Пумпаните...

  Видете повеќе

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS