Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Поддршка за архитектите и државните службеници

Вие сте архитект, дизајнер и ви треба помош при дизајнирање на скејтпарк? Испратете ни мапа, или специфицирајте ја големината на местото каде сакате да градите скејтпарк и ние ќе го нацртаме заедно со безбедносни зони и логички распоред на елементите – бесплатно!

Во проектите, исто така, се земени во предвид коментарите од младите. Тоа е многу важно бидејќи младите се крајните корисници на скејтпаркот. Ние имаме база на податоци со е-маилови – Скејтпарк во  вашиот град – кој ни овозможува да се поврземе со младите од градот во фазата на дизајнирање.


przykładowy plac pod skatepark Nieprawidłowe rozmieszczenie przeszkód skatepakowych Prawidłowe rozmieszczenie Elementów skateparku
 
Ве молиме видете го и поглавјето Превземања таму ќе најдете интересни информации.
Ова се некои од визуализациите, а ако сакате да видите примери од скејтпаркови, ќе најдете во Дизајн на скејтпарк  Примери на скејтпаркови.
 
Przykładowy skatepark Przykład skateparku Przykład skateparku 1 Skatepark w hali Przykład skateparku 2
 
Ако имате прашања околу дизајнот на скејтпаркот или имате потреба од проект, само пишете ни е-маил на projekty@techramps.com,и ќе ве контактираме во рок од неколку часа.
 

Видете исто така: Why Techramps?