Pracuj z nami

Снежни паркови

Снежни паркови
Ние исто така правимe елементи за снежни паркови, најчесто големи шини и кутии. Ги носиме елементите со камион до местото и тогаш го подготвуваме снежниот парк. Користиме моторни санки – елементите се наредени (тие се нурнуваат во снегот) и се формираат ридови од снег. За да го видите нашето портфолио, кликнете на  линкот>>>>
 

Видете исто така: Why Techramps?