Pracuj z nami

NEWS

Скејтпарк во Сјомники

Подолу ви ја претставуваме една од најновите имплементации на нашата дизајнерска канцеларија Slo Concept (www.sloconcept.com) која припаѓа на Techramps Group (www.grupatechramps.com), која беше одговорна за концептот на скејтпаркот и неговата извршна документација. Skatepark е основан во Słomniki.
 

Skatepark w Słomnikach - Projekt Slo concept

 Render Skateparku betonowego w Słomnikach - wykonawca projektu Slo Concept

 Skatepark betonowy w Słomnikach

Skatepark betonowy w Słomnikach

Bowl w Słomnikach

 

 

Видете исто така: Чаша во Ополе