Pracuj z nami

NEWS

Затворен Скејтпарк во Краков

Indoor skatepark Cracow Indoor skatepark Techramps Year-round indoor skatepark Year-round skatepark Techramps
 

Само што завршивме со изградбата на најголемиот затворен скејтпарк во Мажополска - Уличен парк - Затворен скејтпарк во Краков. Дизајниран од нашиот оддел за дизајн - марката Slo Concept (www.sloconcept.com), скејтпаркот 700м2 е дел од Уличниот парк, модерен спортски објект со површина од (до!) 1.200 м2. Скејтпаркот се наоѓа на ул. Władysława Siwka 28. Отворање оваа сабота!

Видете исто така: Mobile pumptrack in Wałbrzych