Pracuj z nami

NEWS

Скејтборд на Олимпијадата во Токио!

Амелија Бродка е официјална играчка на Олимписките игри во Токио во 2021 година!
Честитки и држиме прсти за полскиот натпреварувач!
Ова е важен настан во историјата на скејтбордот - скејтбордот ќе дебитира како една од шесте нови дисциплини на Олимписките игри. Натпреварите во скејтбордер се поделени во две категории: парк и улица.

Почетокот на Игрите е на 23 јули 2021 година!

 

 

 

 

Видете исто така: Нова скејтпарк во Варшава