Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

NEWS

Бетонски скејт -парк во Шачини

Изградивме бетонски скејт -парк во Шачини. Покрај овој објект, исто така беше изградена модуларна велосипедска патека, односно пумпа, како дополнителна атракција за локалната заедница.