Pracuj z nami

ЗА НАС

 

Techramps е компанија која повеќе од 20 години е неприкосновен пионер во Полска во дизајнот и изградбата на скејтпаркови. Ние сме специјализирани за обезбедување на најдобри решенија за љубителите на скејтбординг, BMX и ролери. Успешно завршивме повеќе од 1.000 проекти, што не прави еден од најискусните изведувачи во индустријата.
 
Нашата компанија има совладано широк спектар на градежни техники, што ни овозможува да обезбедиме најсовремени решенија за нашите клиенти. Без разлика дали се работи за модуларни скејтпаркови или посложени бетонски скејтпаркови, ние секогаш обезбедуваме работа со највисок квалитет.
 
Нашиот тим се состои од висококвалификувани занаетчии, специјалисти за дизајн, заварување, изработка и мајстори за мистрија на бетон и плотен бетон. Како резултат на тоа, ние го третираме секој проект поединечно и ги приспособуваме нашите решенија на потребите на нашите клиенти. Како страсни ентузијасти за скејтборд, BMX и ролери, станавме пионер во унапредувањето на овие дисциплини повеќе од 20 години.
 
Ако ги барате најдобрите решенија за ентузијастите за екстремни спортови, контактирајте не и видете зошто треба да ни верувате. Ние не сме само лидер во индустријата, туку и компанија која секогаш се фокусира на квалитетот и задоволството на клиентите. Со нас ќе ви биде гарантирано дека вашиот скејтпарк ќе биде најдобар во својата класа и ќе ви овозможи многу незаборавни моменти на вашата табла, велосипед или ролери.