Pracuj z nami

Скејтпаркови - 3D проекти

Нашата компанија помага во проектирање и креирање на 3D приказ на скејтпарковите. Правиме презентации, визуелизации и архитектонски проекти (3DMax и AutoCad). Проектантите од Techramps компанијата се горди на правењето на напредни анимации и рендери на скејтпаркови.

Примери на скејтпарк визуелизации:

Sample Skatepark 1 Sample Skatepark 2 Sample Skatepark 3 Sample Skatepark 4 Sample Skatepark 5

 

3D визуелизациите го прикажуваат реалното уредување на паркот, на екран. Додека луѓето кои сакаат екстремно возење ги гледаат проектите, имаат можност да замислат како ќе изгледа возењето на специфичниот елемент. 3D проектите го олеснуваат изборот на скејтпарк во вашиот град.

Oфицијално -  ќе немате проблем со асортиманот на скејтпаркот за млади. За избор на скејтпарк не се битни само парите. Локацијата на скејтпаркот е најважната работа при одбирање. Тој не може да биде само елемент за возење низ градот, скејтпаркот треба да биде професионален парк, место каде младите ќе се собираат и ќе ги задоволат своите страсти.

3D визуелизации:
Real 3d skatepark wizual Real 3d skatepark wizual Real 3d skatepark wizual
Во живо:
Naturam Foto skatepark - Niechorze Naturam Foto skatepark - Niechorze 3 Naturam Foto skatepark - Niechorze 2