Pracuj z nami

NEWS

Нова скејтпарк во Варшава

Подолу ја презентираме нашата најнова имплементација - нов бетонски и дрвен скејтпарк во Варшава. Нашата канцеларија за дизајн Slo Concept е одговорна за дизајнот.

Спонзори на објектот се: