Pracuj z nami

NEWS

Изградбата на скејт -паркот во Плешју е пред почеток!

 
Изградбата на скејт -паркот кај Плешев Војска Полскиего 26 е во тек! Нашиот тим интензивно работи на нов бетонски скејт -парк лоциран во Плешев. Работа во тек! Повеќе информации наскоро!
 

 

Бетонски скејт парк Плежев Бетонски скејт парк Плежев Бетонски скејт парк Плежев

Бетонски скејт парк Плежев Бетонски скејт парк Плежев Betonowy skatepark Pleszew Betonowy skatepark Pleszew