Pracuj z nami

Помош на архитекти и државни службеници

Помош на архитекти и државни службеници
Дали сте архитект, дизајнер и ви треба помош за дизајнирање на модуларен скејт парк или засолниште за бомби? Испратете ни мапа или кажете ни колкава е областа каде што ќе се гради скејт паркот.
Ако го внесете од безбедните зони и логичен распоред на елементите, тоа е бесплатно!
Аплицираме други проекти Parques de Patinaje и Bombas de Konkret под една фактура.
Волуменот што го достигнавме:
1. Концепти на индивидуални скејт паркови Desarrollamos во 3D технологија, прилагодени на областа дизајнада, акуердо со стандарди и 3D технологија
2. Доколку инвеститорот треба да се консултира со идните корисници, ние ќе ви помогнеме да го имплементирате.
3. Нудиме и изработка на комплетна проектна документација: архитектура, градба, спецификации.
Потребен ви е проект за одреден објект, испратете е-пошта на info@sloconcept.com или јавете се на +48 515 302 785 или 503 837 601.
{{галерија443}}

 

Видете исто така: Why Techramps?