Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпак во Злотов

Печати

Скејтпак во Злотов

Адреса: ul. Mickiewicza

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка(Quarter Pipe), Funbox со grindbox, grindbench, Права шина.

 

Израдбата на скејтпаркот во Злотов е завршена.

Монтажа: 15.07/08
 

Видете исто така: Направени снежни паркови