Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпаркови во Краков

Печати

Скејтпаркови во Краков

Локација:  ул.Wysłouchów, станбен објект Kurdwanów.

Во близина на скејтпаркот ќе најдете голема BMX патека.

Видете исто така: Направени снежни паркови