Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Устка

Печати

Скејтпарк во Устка

Адреса: ul. Grunwaldzka

Неодамна скејтпаркот беше проширен со минирампа (120 cm висока, 488 cm широка).

Видете исто така: Направени снежни паркови