Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skateplaza во Тожим

Печати

Skateplaza во Тожим

Адреса: ul. Reymonta

Скејтпарк опција: Бетон

Димензии на скејтпарк: 35 x 15 m

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Quoter, Платформа со Grindbox-ови, Pole Jam, Шина, Manual со Kicker, Grindbox, Grindbox-скали, Grindbenches

 

На оваа miniplaza има елементи кои ние ги направивме со нова бетонска технологија. Пречките се направени од префабрикувани бетонски елементи, што овозможува многу брза монтажа, практично на секаква површина. За љубопитните - бетонските пречки можат да се направат со технологијата пумпан бетон, тоа е помакотрпно, но овозможува креирање на покомплексни елементи и скејтпаркови. Пример за таков парк е штотуку завршената skaterplaza во Краков. 

 

Сликата го прикажува реалниот изглед на паркот, еден месец пред да бидат доставени пречките.

 

 

Aнимација - презентација на skateplaza во Тожим

 

Видете исто така: Направени снежни паркови