Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Мини скејтпарк во Тересин

Печати

Мини скејтпарк во Тересин

Адреса: al. XX -lecia 32

Скејтпаркот во Тересин е лоциран на терен на Commons центарот за спорт и рекреација, во близина на XX-lecia Av. 32.

Видете исто така: Направени снежни паркови