Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Минирампа во близина на Варшава

Печати

Неодамна завршивме со изградба на минирампа, која беше дизајнирана за приватен имот во близина на Варшава. Рампата е 80cm висока, со кревање до 100cm во еден дел, што придонесува за дополнителна забава. Рампата е изградена на специјално барање и мораше да се вклопи во многу специфична внатрешна околина. Подолу ќе најдете слики и визуелизации од минирампата. Овој интересен проект ни донесе добро искуство во дизајнирање на минирампи.

 

Визуелизации на минирампаМинирампата преку слики

Видете исто така: Направени снежни паркови