Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Асфалтна пумпа - Krzysztoforzyce

Печати

Асфалтна пумпа - Krzysztoforzyce

Адреса: Krzysztoforzyce Pętla

Скејтпарк опција: Asfalt

Димензии на скејтпарк: 230m2

Површина на скејтпарк: Asfalt

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: pumptrack modułowy

Year: 2021

Во Кшиштофорцице, веднаш до терминалот на автобусот, изградена е асфалтна лента за деца, адолесценти и возрасни.
Велосипедската патека „Pumptrack“ е дизајнирана имајќи ги предвид сите корисници, па отсега можете да се возите на патеката на ролери, скејтборди, скутери или велосипеди.
Пумпата е со површина од 230 м2 и нејзината должина е 100 м.
Компанијата SLO Concept е одговорна за дизајнот на асфалтната пумпна патека

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови